Compromís demana de nou que torne el batxillerat nocturn a Carlet.
Compromís demana de nou que torne el batxillerat nocturn a Carlet.

El Grup Parlamentari Compromís ha presentat diverses esmenes de millora dels Pressupostos de la Generalitat Valenciana relacionades amb la ciutat de Carlet. Pel que fa a les partides d’Educació,  es torna a demanar la tornada del batxillerat nocturn a l’IES Eduardo Primo, que es va suprimir amb fatals conseqüències després de 30 anys de servei als nostres conciutadans. També l’ampliació del menjador escolar per al col•legi públic Sant Bernat, que ha hagut de deixar fora a desenes de xiquets i xiquetes per raons d’espai. Així mateix, Compromís demana una ampliació horària i augment d’oferta idiomes en la delegació de l’Escola Oficial d’Idiomes que s’imparteix des d’enguany a Carlet i q només oferta estudis d’anglés.

Compromís ha insistit a demanar de nou una partida d’investigació per al Centre Hortofructícola, inexistent fins ara, després d’un grapat d’anys des que es va inaugurar, precisament com a centre investigador, funció que no realitza.

S’han presentat també esmenes en el sentit de recuperar l’Oficina d’Atenció a Víctimes del Delicte, eliminada des de fa uns anys, així com per a l’eliminació dels pilons de la cv-50 al seu pas per Carlet, o la senyalització acusticovisual del pas de vianants de l’estació de metro o la rehabilitació de l’estació de Metrovalencia de Benimodo, al terme de Carlet.

Per últim, es demana també una partida per a iniciar la rehabilitació del teatre del Siglo, reivindicació històrica de la ciutadania de Carlet.

Maria Josep Ortega: “Les esmenes de Compromís sempre tenen efectes positius per  Carlet”

La portaveu de Compromís a Carlet, Maria Josep Ortega, ha manifestat que “portem com cada any les reivindicacions del nostre poble a les Corts Valencianes, i encara que el PP sol votar-les en contra cada any, per a no reconéixer la iniciativa de Compromís al respecte després moltes d’elles les inclou posteriorment”. “Així, -ha continuat Ortega- ha ocorregut per exemple en l’extensió de l’Escola Oficial d’Idiomes o en la senyalització del pas de l’estació, entre altres. Per tant, es tracta d’una feina important la que Compromís realitza cada any esmenant els Pressupostos de la Generalitat Valenciana per a la nostra ciutat”

Maria Josep Ortega, portaveu de Compromís a l'Ajuntament de Carlet
Maria Josep Ortega, portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Carlet