Maria Josep Ortega
Maria Josep Ortega

Quan la legislatura està pràcticament finalitzada i, fins i tot, ja ha tingut lloc l’últim ple ordinari, l’ajuntament de Carlet, amb els vots del PP, ha aprovat la creació d’una plaça de confiança destinada, en teoria, a “coordinar i assessorar a la regidora de serveis municipals”, amb una dotació de 24.000 € anuals.

La portaveu de Compromís , Maria Josep Ortega, ha manifestat al respecte que “és summament descarat que a punt de tancar la legislatura vulguen fer una contractació d’esta classe, que clarament va destinada a fer que un militant del PP, a costa dels diners de l’ajuntament, organitze la campanya d’eixe partit”. Ortega ha afegit que “voler vincular això amb la jubilació de Crespo no té cap sentit, i més quan la regidora de serveis municipals ja compta amb dedicació exclusiva”. “Si durant els quatre anys de legislatura eixa regidora no ha necessitat cap persona més, ¿quina justificació té intentar, a dos mesos de les eleccions i a pocs dies de ser convocades legalment, col·locar a una persona de la confiança del seu partit? Realment fa molta pudor a aprofitament partidista pur i dur”.

El Grup municipal  Compromís ha presentat al·legacions  al respecte per tal que es deixe sense efecte la creació d’eixa plaça, ja publicada al Butlletí Oficial de la Província, que representa una modificació de la plantilla per a 2015.

La portaveu de Compromís ha conclòs dient que “esperem que els entre en l’últim moment un atac de vergonya, ho reconsideren i anul·len la creació d’una plaça que és de tot punt injustificable i que sens dubte atempta a la neutralitat de les institucions públiques davant de les conteses electorals”.