Amb el lema “La RTVV que tots volem”, Compromís a Carlet organitza per al pròxim divendres 22 de novembre un acte en contra del tancament de RTVV anunciat pel Consell i en defensa d’una televisió valenciana pública, de qualitat, plural i en valencià. En l’acte intervindran l’actriu carletina Lola Moltó, que en els últims anys ha protagonitzat la sèrie L’Alqueria Blanca, i Rafa Xambó, membre del Consell de RTVV.

Aquest acte se suma a les iniciatives que el col·lectiu local  de Compromís està organitzant front al desmantellament dels servicis públics que està realitzant l’actual govern del PP, després d’anys de desastrosa gestió pública i de dilapidació dels diners de tots els valencians i les valencianes.

Cal recordar que, en el moment de l’anunci de la notícia, el Grup Municipal de Bloc-Compromís a l’Ajuntament de Carlet va ser dels primers a presentar una moció per tal que el Ple de l’ajuntament manifestara  “el rebuig absolut de la corporació a la decisió del Consell de tancar RTVV”, instant el Consell a a buscar una solució viable per al manteniment d’una radio i televisió valencianes públiques com a un dret fonamental. Així mateix, també es va sumar a la concentració convocada pels treballadors i treballadores de RTVV per al passat divendres 12, en la porta dels ajuntaments de tot el País.