El material serà donat a les ONGs locals que se n’encarregaran de la repartició

L’èxit de la campanya de l’any passat ha animat els joves de Compromís de Carlet a encetar de nou una arreplega de material escolar destinat a fer que les famílies més necessitades puguen fer front a l’inici de curs. En concret, del 2 al 8 de setembre, en horari de 18 a 20 de la vesprada, els joves mantindran oberta la seu de Compromís a l’avinguda del Sud per rebre tot tipus de material escolar en bon estat o nou.

El representant local de joves amb Compromís, Àlex Parra, ha manifestat que “molts ens hem acostat a Compromís perquè no ens resignem a quedar-nos de braços creuats. Les polítiques socials dels governs del PP, quan n’hi ha, són absolutament insuficients, i les ONGs s’han vist desbordades. És per això que volem contribuir i posar a la seua disposició la nostra capacitat de treballar al costat d’una gran xarxa de gent solidària i voluntariosa i demanar-los que participen d’una convocatòria com aquesta”.

La portaveu local de Compromís a Carlet, Maria Josep Ortega,dóna suport a la campanya dels joves i anima a tota la ciutadania a “que torne a donar l’exemple de civisme i solidaritat, ja que la causa s’ho val, i en estos moments de grans dificultats per a tantes i tantes famílies val la pena fer un gest de solidaritat per a arribar allà on no arriben les administracions, que massa sovint han dilapidat els recursos públics deixant de banda les vertaderes necessitats de la població”.