Maria Josep Ortega
Maria Josep Ortega

Mª Josep Ortega: “ Sembla que el PP es posa molt nerviós quan fem propostes que afecten a la seua butxaca i a la dels seus amics”

Davant les declaracions efectuades pel Partit Popular de  Carlet al voltant de les esmenes, propostes i reclamacions efectuades pel Grup Bloc-Compromís al pressupost d’enguany, la portaveu municipal Maria Josep Ortega ha manifestat que “en cap moment s’han plantejat retallades als serveis públics. El que sí que s’ha proposat és que l’ajuntament, davant la crisi econòmica que estem patint, revise els contractes dels serveis públics municipals privatitzats que només estan beneficiant als amics del Partit Popular. El que sí que proposem és que es modifiquen a la baixa els preus escandalosos dels contractes que té amb determinades empreses privades a qui, per cert,  el PP diu a quins treballadors ha de contractar i a quins no, com és el cas de l’empresa de neteja viària i replega de residus, amb un cost de 300.000 € per a un servei de neteja que damunt no cobreix tot el nucli urbà i que té, a banda, treballadors de l’ajuntament fent la mateixa feina i sumant costos: un autèntic escàndol; o els 150.000 € que es paguen per la conservació dels parcs i jardins, on a banda també hi ha treballadors municipals per a la mateix feina, amb un cost afegit; entre moltes altres”.

 Ortega ha afegit que “El Partit Popular ha manipulat la proposta de Compromís, quan la realitat és que la seua mala gestió està portant el poble a la ruïna, i davant eixa situació hem proposat una alternativa real que si s’aplicara aconseguiria reduir costos sense que es reduïra cap dels serveis que ofereix actualment l’Ajuntament i augmentant considerablement els recursos per a fomentar l’ocupació a Carlet.”

 Entre les esmenes que ha presentat Bloc-Compromís també es proposa la baixada de jornada i per tant del cost dels regidors  del Partit Popular, així com despeses de protocol i gratificacions personals a funcionaris municipals. “Sembla que el PP de Carlet s’ha posat molt nerviós al veure que des de Compromís fem propostes de govern reals i efectives i que la seua aplicació afectaria  la seua butxaca i la dels seus amics”, ha conclòs Ortega.