Josep Àngel Hervàs, regidor de Bloc-Compromís a l’Ajuntament de Carlet.

El Ple, de caràcter extraordinari, que havia estat convocat inicialment per al dia 13 de novembre, ha sigut convocat per l’alcaldia per al dia 14, dia de la vaga general, seguint la jornada de lluita europea que ha convocat la Confederació Europea de Sindicats amb l’objectiu d’expressar el rebuig a les retallades i a les brutals mesures d’austeritat.

L’anterior convocatòria de vaga general del 29 de març  va coincidir amb el Ple ordinari, que l’alcaldessa es va negar a canviar de dia al·legant que era “el dia que tocava”. Ara ha convocat expressament el Ple extraordinari el dia de la vaga general.

El regidor de Bloc-Compromís Josep Àngel Hervàs ha titllat d’”autèntica provocació” la decisió de l’alcaldessa de convocar el Ple el mateix dia de la vaga general. Hervàs ha manifestat que “l’alcaldessa continua donant mostres del seu sectarisme menyspreant els regidors de l’oposició, que representen un gran part de la població i, el que és més greu, menyspreant milers i milers de treballadors i treballadores que es troben en una situació enormement difícil en bona part precisament per les polítiques antisocials del PP que estan portant la pobresa i la desesperació a bona part de la nostra societat”. Hervàs ha declarat que “Crespo, genio y figura  hasta la sepultura, amb actuacions així  continua donant mostres d’una actitud despòtica que cada vegada l’allunya més dels ciutadans i les ciutadanes”.