La foto “oficial” de l’Ajuntament, intentant ocultar a la portaveu de Bloc-Compromís com a portadora de la Senyera.
Maria Josep Ortega portant la Senyera el 9 d’Octubre.

L’alcaldessa ha fet cas omís al requeriment efectuat pel Grup Municipal Bloc-Compromís per tal de substituir la foto oficial de l’acte institucional del 9 d’Octubre a Carlet, en la qual apareixen tots els portadors de la Reial Senyera amb excepció de la portaveu del Grup Bloc-Compromís, Maria Josep Ortega, qui “casualment”  ha “desaparegut” de la instantània, presa mil·limètricament per intentar canviar la realitat, manipular-la d’una forma absolutament barroera. [A la part dreta de la fotografia”oficial”, darrere de la secretaria de la Corporació, encara es pot apreciar una part del braç dret de la portaveu de Compromís]

Cal assenyalar que la  fotografia va ser profusament publicada de forma prioritària al web de l’Ajuntament i en les xarxes socials “oficials” i va ser enviada a tots els mitjans de comunicació amb la clara intenció d’ocultar la presència de la portaveu de Bloc-Compromís com a portadora de la Reial Senyera, única portaveu designada pels grups polítics per a portar l’ensenya oficial de la Comunitat Valenciana.

 L’alcaldessa no ha contestat l’escrit del Grup Polític Bloc-Compromís i ha tornat a publicar la fotografia a la portada de la publicació mensual subvencionada per l’Ajuntament i que es reparteix casa per casa, en una nova mostra de sectarisme i d’absència de cultura democràtica.

Cal assenyalar que l’ocultació sistemàtica dels regidors de Bloc-Compromís en les publicacions que depenen de l’Ajuntament és una pràctica lamentablement  molt habitual i va aguditzant-se més si cap durant els últims anys davant l’augment de suport popular  de Bloc-Compromís i les seues perspectives electorals clarament a l’alça. De tota manera, cal dir també que es tracta d’una pràctica antiga de la sra. Crespo i que va tindre un episodi destacat que passà als annals d’esta trista història de manipulacions fotogràfiques quan va eliminar literalment l’anterior portaveu Xavier Hervàs i es va “oblidar” de fer desaparéixer de la imatge mutilada els peus del representant valencianista, que quedaren  en una situació realment peculiar.

  La portaveu del Grup, Maria Josep Ortega, ha manifestat que “l’alcaldessa mostra una vegada més que el seu tarannà manipulador i antidemocràtic no té  límits i que, lluny de relaxar-lo amb el pas dels anys, el multiplica conforme veu que el seu imperi local va tocant fi i que la incidència de Bloc-Compromís cada vegada és més gran”.

Ortega ha afegit que “es tracta d’una actitud que en el fons revela una gran covardia per part de l’alcaldessa, que intenta negar una realitat que no li agrada imposant imatges que són producte de la por que té al tomb electoral que puga propiciar el poble de Carlet, que ja li va fer pedre un regidor en les últimes eleccions  i va donar a locar Bloc-Compromís  els millors resultats de la història.”

Per  últim, Maria Josep Ortega ha recordat que “és ben curiós que des de fa 16 anys que el nostre grup li ha demanat que l’Ajuntament celebrara el 9 d’Octubre a Carlet, havent-se negat sempre sense explicar-ne els motius, ara que es decideix per primera vegada a  fer-ho, elimine de les imatges justament a aquells que li ho havíem  demanat des de fa tant de temps”.