Image

El Bloc-Compromís Carlet demana la supressió del telèfon 902 i el canvi per un gratuït.

El Grup Municipal del Bloc-Compromís ha presentat hui un escrit dirigit a l’alcaldia on ha demanat la supressió immediata de la línia de telèfon de pagament 902 i la substitució per una línia 900 que seria totalment gratuïta per als usuaris. Amb la línia 900 el servei tindria idèntiques característiques i els ciutadants podrien telefonar a la policia sense haver de gastar-se diners.

La portaveu del grup municipal Maria Josep Ortega ha demanat també que no es deixe de publicitar el telèfon fix utilitzat fins ara (96.253.06.50) ja que ambdós línies estaran en funcionament. No obstant això, l’equip de govern ha decidit retolar únicament els cotxes patrulla de la policia amb el número 902 així com en la publicitat del diari Ciutat de Carlet que sols apareix el telèfon de pagament.

La portaveu del Bloc-Compromís a l’Ajuntament de Carlet ha manifestat que “esperem que l’equip de govern recapacite sobre aquesta decisió, ja que telefonar a la policia hauria de ser un servei totalment gratuït i accessible a tots i més en els dfícils temps de crisi econòmica que estem patint”.