placa Blasco CarletLa corrupció política és un dels problemes que més preocupa a la ciutadania i que més ha desprestigiat la política. Recents sentències judicials han declarat a polítics culpables per delictes de corrupció, com és el cas de Rafael Blasco, A Carlet, almenys en dos edificis públics, com ara el Centre de Salut i la Residència de Discapacitats “La Llum”, apareix el nom de l’exconseller condemnat a vuit anys de presó.

La realitat social ha de fer reflexionar els càrrecs polítics, especialment els que ostenten representació municipal, i no consentir que persones condemnades per la justícia figuren en les plaques commemoratives.

Per tot això, el Grup Municipal Bloc-Compromís de l’Ajuntament de Carlet ha proposat al Ple que es retiren de totes les dependències públiques aquelles plaques commemoratives on figure el nom de persones condemnades per corrupció. Així mateix, es proposa que l’ajuntament retire en el futur de forma automàtica les plaques on apareguen polítics que siguen condemnats per corrupció.

L'exconseller condemnat Rafael Blasco, amb M.Á. Crespo.
L’exconseller condemnat Rafael Blasco, amb M.Á. Crespo.