Compromís acusa Crespo de vendre com un èxit el que en realitat és un autèntic fracàs en la seua gestió

Des de l’any 2007, Ferrocarrils de la Generalitat Valencia (FGV) es va comprometre a la rehabilitació de l’estació de Carlet, edifici de l’any 1924. El PP de Carlet ha portat esta promesa electoral en els seus programes per al comicis municipals de 2007 i 2011. En tot eixe temps no s’ha materialitzat el projecte. En canvi, ara anuncia que la Conselleria cedeix l’edifici sense que haja fet cap tipus d’intervenció, i en una situació de deixadesa i abandonament absolutament lamentables. A més, l’Ajuntament ha anunciat que es farà càrrec de la seua rehabilitació.

L’acte convocat per a hui a Carlet, que comptarà amb la visita a Carlet d’Isabel Bonig, consellera d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, “és, a més d’un acte propagandístic sense cap justificació, la consumació de l’incompliment reiterat d’una promesa electoral”. Així ho ha explicat Maria Josep Ortega, portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Carlet. Ortega també ha insistit en el fet que “es consuma una farsa i no explica que la conselleria li ha carregat el mort a l’ajuntament”.

L’exconseller Mario Flores va prometre la rehabilitació de l’edifici en l’any 2008 en una visita similar a la població

En l’any 2007, poc abans de l’acabament de la legislatura, l’alcaldessa de Carlet, María Ángeles Crespo va anunciar en el Butlletí d’Informació Municipal que Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana anava a construir un nova estació de FGV a Carlet, dins d’un Projecte d’intervenció urbanística, i anava a rehabilitar l’edifici històric existent, que després de la intervenció cediria a l’Ajuntament per a ús cultural. En eixe mateix any el PP de Carlet inclou aquest projecte com a un punt estrela del seu programa electoral per a les eleccions municipals.
El 7 de maig de 2008, l’aleshores conseller d’Infraestructures Mario Flores va presentar el projecte de construcció d’una nova estació i rehabilitació de l’actual en una visita a Carlet semblant a la que farà hui Isabel Bonig. Flores va prometre dur a terme este projecte amb una inversió de 3 milions d’euros que tampoc va arribar mai.
La farsa del PP va continuar el 2011, quan de nou inclou esta promesa en el seu programa electoral.
Ara, com a resultat del fracàs en la gestió, s’anuncia la cessió per part de la Conselleria, sense haver fet cap intervenció, cosa que és una clara mostra de la mala gestió del Partit Popular en este assumpte. Ortega ha remarcat que “el que no farà Maria Ángeles Crespo és demanar disculpes per l’incompliment reiterat d’una promesa electoral i pel fet que ara pretén que siga l’Ajuntament qui es faça càrrec de la rehabilitació d’un edifici que té cedit en unes condicions lamentables, i que continua en propietat de la Conselleria.