Davant del rècord de persones parades i la paràlisi  municipal

Després de conéixer-se que Carlet ha batut este mes de gener el seu propi rècord de persones parades , cosa que representa un drama de conseqüències terribles, el PP s’ha negat a consensuar un pla d’ocupació mínimament ambiciós per a la nostra ciutat, votant en contra de cada una de les esmenes del pressupost que els regidors de Compromís havien elaborat per tal d’aprovar un pla local d’ocupació i promoció empresarial “absolutament necessari i perfectament realitzable, dotat amb 400.000 €”, segons ha assenyalat el Grup Municipal Bloc-Compromís.  Compromís ha lamentat “la insensibilitat demostrada per l’alcaldia davant l’autèntica catàstrofe que representen els 1.751 parats registrats el mes de gener, negant-se a consensuar un pla d’ocupació i donant l’esquena als centenars de famílies afectades directament”.

El Grup Municipal  ha recordat que “fa només dos mesos  l’alcaldessa escampava pura propaganda per tot el poble on es deia que la desocupació a Carlet arribava a uns nivells baixíssims, bla bla bla, assegurant que el percentatge era d’un 13% quan la realitat malauradament és que la desocupació és del doble de la que van informar”.

Convocatòria d’una assemblea ciutadana

La portaveu de Compromís a Carlet, Maria Josep Ortega,  ha manifestat que “és ben evident el fracàs estrepitós de l’alcaldessa en la política d’ocupació local després d’haver gastat milions d’euros provinents de la Generalitat  en centenars de cursos suposadament per a lluitar contra l’atur, sense comptar amb un mínim pla estratègic que donara coherència a l’oferta de formació sinó tenint com a prioritat màxima la d’enxufar afins i crear un clientelisme polític moralment inacceptable”.

Ortega, davant de la inacció de l’alcaldia al respecte,  ha anunciat la convocatòria d’una assemblea ciutadana per a informar dels pressupostos municipals i coordinar esforços en la lluita contra l’atur a la nostra ciutat.