El Grup Municipal Bloc-Compromís  ha demanat a l’alcaldia el canvi de data del Ple Ordinari previst per al dijous 29 de març, ja  que coincideix amb la jornada de vaga general convocada pels sindicats contra la reforma laboral.

El regidor Josep Àngel Hervàs ha manifestat que “acordar una nova data per al Ple suposaria un acte de respecte cap als treballadors, ja que hem de preservar el dret de vaga i encara més quan a Carlet les dades de febrer superen les 1.770 persones aturades, un autèntic rècord en negatiu, i aquesta reforma el que farà malauradament és augmentar encara més el nombre d’aturats”

Hervàs ha afegit que  “la situació a què ens ha abocat el Partit Popular és insostenible, i mentre que la xifra d’aturats només fa que augmentar, el PP es dedica a fer una reforma que no beneficia de cap manera els treballadors, per la qual cosa el mínim que podem fer és manifestar-nos junt al conjunt dels treballadors del país, mostrar el nostre suport a la vaga i fer arribar al govern espanyol el nostre total rebuig a aquesta reforma, que, a més, atempta greument contra els drets dels treballadors i les treballadores”.

Per últim, Hervàs ha manifestat que “la reforma laboral imposada pel govern és una autèntica burla a tots els treballadors; per això, des del grup municipal del Bloc-Compromís donarem suport a totes les mobilitzacions i volem solidaritzar-nos amb els treballadors carletins que vulguen secundar la vaga, esperant també que l’alcaldia, amb la magnanimitat que la caracteritza,  sàpia valorar  la situació i acorde amb l’oposició una nova data per a la celebració del Ple.”