[slideshow]

En l’ultim Plenari de l’Ajuntament de Carlet el regidor del nostre grup Agustí Royo va preguntar respecte a la situación actual d’activitat del centre hortofructícola que hi ha situat a Carlet. La regidora Laura Saez i l’alcaldessa van respondre que portava dos mesos en funcionament, cosa que el nostre grup polític municipal ha pogut constatar que és absolutament fals.

Personada a l’endemà en l’esmentat centre una representació del nostre grup, va poder observar com el centre es troba tancat i amb signes evidents de no haver iniciat les seues activitats, com es pot comprovar en les fotgrafies preses in situ en hores de faena.

Des del grup polític Bloc-Compromís de Carlet volem fer públic el nostre malestar per la resposta que des del PP es va donar, que dista molt de ser veraç.  Pensem que no es pot banalitzar així la paraula donada en una sessió plenaria del nostre Ajuntament, ja que, com simplement es pot constatar acostant-se a l’edifici, allí no treballa ningú.

Esperem que prompte es puga assignar pressupost per al funcionament de l’esmentat centre, ja que és important que la investigació agrària s’intensifique i no es veja paralitzada per falta de recursos.

Per últim, confiem que no es facen realitat les paraules que l’alcaldessa va pronunciar davant de l’expresident Camps el dia en què es va posar la primera pedra de l’edifici (que per cert va caure al poc de temps mentre es feien les obres): “Tots veiem en tu (per Camps) el far que ens orienta cap a bon port”. Aquest grup municipal desitja que, almenys pel que fa Carlet, això no es complisca.