El PP ha comunicat  en dues juntes de portaveus convocades exclusivament per a tractar eixe punt de l’ordre del dia la seua intenció d’incrementar les taxes per als alumnes del conservatori  Perfecto Garcia Chornet, prenent com a justificació la disminució de la subvenció atorgada per la Conselleria.

La portaveu de Bloc-Compromís Maria Josep Ortega ha manifestat al respecte que “és molt greu que una vegada passades les eleccions l’alcaldessa “inaugure” la legislatura incomplint el primer punt del seu programa electoral, pel qual es comprometia a congelar tots els impostos i taxes municipals”. Ortega ha afegit que “es tracta d’un autèntic engany a la ciutadania, vista la promesa electoral de l’alcaldessa, i és tota una declaració d’intencions  per a aquesta última legislatura de la sra. Crespo”.

Ortega ha afegit que “prendre com a excusa les retallades no ens val quan l’alcaldessa diu que l’ajuntament té més de 2 milions d’euros de superàvit o quan justifica els sous elevats  dels regidors del PP dient que pot fer-ho “perquè l’ajuntament està sanejat”. “Si  té tant de superàvit i està tan sanejat” –continua la portaveu de Bloc-Compromís- “no s’entén  com vol que siguen els ciutadans els que paguen més i no se’n fa càrrec l’ajuntament.”

La líder de Bloc-Compromís a Carlet ha declarat que “qui encara ha confiat en la paraula de l’actual alcaldessa -cada volta menys gent, per cert-, ara pot confirmar la nul·la credibilitat de la sra. Crespo incomplint només començar la seua proposta estrella de congelació de taxes i impostos.”

Ortega ha finalitzant dient que “el grup Bloc-Compromís farà costat al govern municipal per a exigir a la Generalitat que pare ja en els seus atacs a les escoles de música, a les bandes i als conservatoris, però no será còmplice de fer pagar als ciutadans la política del govern autonòmic del PP, que prefereix  gastar el que té i el que no té en esdeveniments caríssims i poc rendibles i després no té diners per a les necessitats bàsiques de la població, com l’educació i la sanitat”.