L’alcaldessa de Carlet, una vegada més s’acarnissa amb els bars de la nostra ciutat. Fa uns dies ens sorprenia en la premsa declarant que no els cobraria la taxa de novembre a març per l’ocupació de la via pública amb taules i cadires.

El mes de setembre de 2009, quan el Bloc li va demanar que eximira del pagament de la taxa als bars de l’Avinguda en l’estiu, per les molèsties que havien patit amb les obres de remodelació, l’alcaldessa  contestava que no els eximia del pagament perquè  en tot l’any l’ajuntament només cobrava la taxa per taules i cadires des del 15 de juny al 15 de setembre. Insistia en aquell plenari que per falles o pasqua, per exemple, els bars del poble tenien taules i cadires a la porta i que mai els havia cobrat fora d’eixes dates.

La portaveu del BLOC, Maria Josep Ortega, ha manifestat al respecte que “una volta més, i en una època tan difícil per a l’hoteleria, l’ajuntament del PP carrega contra els bars, i ara, damunt, perjudicant-los clarament, fent que paguen més que abans i enganyant-los sense cap vergonya”. Ortega es pregunta “si això és estar “al costat dels bars i restaurants en època de crisi”, com deia l’alcaldessa”” i afig que “això més bé és burlar-se dels bars i restaurants en una època tan complicada per a ells”.

La líder del BLOC a Carlet ha declarat que “quan el PP, a través del consorci, imposà la nova taxa de fem, els bars i restaurants de Carlet ja van ser els més perjudicats pels imports elevadíssims que van haver de pagar”. “Més tard”,-ha continuat Ortega-  “només es va eximir d’eixa taxa els particulars i davant de la desprotecció en què es deixava comerços, bars i empreses, des del BLOC vam demanar que també se’ls tornara els diners, cosa a la qual l’alcaldessa i el PP es van negar rotundament”.

Maria Josep Ortega ha conclòs dient que “posar-nos al costat dels bars en època de crisi” és no cobrar-los cap mes de l’any, i no enganyar-los com ha fet l’alcaldessa cobrant-los més mesos que abans de l’aplicació de la llei del tabac, una autèntica presa de pèl en definitiva”.