L’Ajuntament de Carlet  ha encetat una campanya casa per casa  i a través del web municipal per a fer clarament campanya electoral i demanar propostes per al “futur” de la ciutat. L’alcaldessa, en una carta a tots els veïns, diu que “volem conéixer l’opinió i les prioritats dels nostres veïns a l’hora de dissenyar les futures actuacions” i “Vos convide a participar en esta enquesta en la qual podeu aportar les vostres propostes, idees i inquietuds”.

La portaveu del BLOC a l’Ajuntament, Maria Josep Ortega, ha declarat que “a tres mesos del final de la legislatura l’alcaldessa, sense que li caiga la cara de vergonya, està ultilitzant els recursos municipals per a fer la campanya del PP”. Ortega ha afegit que “és curiós que en els 4 anys de legislatura no haja preguntat res a la ciutadania i siga ara, al final del mandat, quan se li ocorre fer una enquesta pública, pagada per tots els veïns, que no té un altre objecte que aprofitar per fer-se un llavat de cara respecte a la participació ciutadana que sempre ha negat i fer-se el programa electoral del PP”.

El grup municipal del BLOC demanarà a l’alcaldia tota la informació sobre l’esmentada campanya i li exigirà la seua paralització i, en cas contrari, que es pose a disposició dels grups polítics tot l’expedient, amb expressió del cost econòmic, així com informació detallada i periòdica del seu resultat. La portaveu del BLOC ha manifestat  que “tots els grups polítics amb representació municipal estan absolutament legitimats per a tindre accés a aquesta informació, i no sols el Partit Popular que, en tot cas, hauria d’haver promogut i pagat una campanya identificant-se clarament amb les seues sigles davant del ciutadà, sense confondre ni utilitzar els diners públics amb finalitats clarament electoralistes”.

(Campanya de l’ajuntament en PDF)