discomòbils preelectorals (1)

 

Compromís per Carlet ha tingut accés a les factures de l’anomenada festa ‘Carlet Jove 2015’,celebrada dos setmanes abans de l’inici de la passada campanya electoral, amb un to marcadament electoralista. Després de peticions reiterades d’informació a l’anterior equip de govern, que es va negar a facilitar qualsevol dada al respecte, ha sigut ara, com a nou equip de govern, quan Compromís ha pogut comprovar les despeses dels distints actes que se celebraren, deixant palesa la falta de transparència que ha caracteritzat el govern del PP els últims anys.

El muntant dels costos sumen més de 12.000 euros, xifres que encara sorprenen més quan el nou govern ha  obert els calaixos i ha vist que la majoria de partides pressupostàries estan en negatiu, entre les quals precisament la de Festes. Concretament, en esta partida només quedaven 60,13 euros per a la resta de l’any, quan encara estaven  pendents convenis com el de la Filà de Moros i Cristians, la subvenció per a les carrosses o l’enllumenat de Nadal.

Per acabar-ho d’adobar, una mostra més de com el PP no ha sabut distingir el partit de la institució va ser l’aparició en el cartell de les discomòbils d’un dels membres de Nuevas Generaciones del PP de Carlet, que, curiosament, també actuà dies després en el míting central de campanya d’Alberto Fabra a la plaça de bous de València.

No és cap secret que durant els últims 20 anys el PP de Carlet ha tingut una activitat pràcticament nul·la pel que fa als joves, per la qual cosa encara resultava  més descaradament electoralista la doble sessió de discomòbils.

Compromís per Carlet farà un gir de 180° en les polítiques juvenils, en favor de la igualtat d’oportunitats en el treball i en bastir una agenda cultural variada i de qualitat, on també tinguen cabuda els artistes locals, abandonats fins ara per l’ajuntament, i totes les associacions juvenils del poble sense excepcions.