foto-ajuntament-1

Compromís ha tingut coneixement que està procedint-se a  la destrucció de paper de manera molt significativa en diverses dependències municipals, entre les quals l’edifici de l’ajuntament i l’edifici Lluís Vives.  A més a més, segons ha pogut conéixer Compromís,  la destructora de paper que es trobava ubicada davant del despatx de Vicesecretaria, i que estava a disposició de tot el funcionariat, ha desaparegut i tot indica que ha sigut traslladada al despatx de l’alcaldia.

Compromís per Carlet, a través de la seua portaveu Maria Josep Ortega, ha demanat en un escrit adreçat a l’alcaldessa en funcions “que es prenguen mesures  de forma escrupolosa perquè no desaparega cap document que forme part de l’administració pública local, ni dels arxius ni dels expedients, o documentació en vigor” i ha afegit “que es prenguen també les mesures necessàries, durant les 24 hores del dia, perquè hi haja la plena seguretat que no es destruïsca cap documentació oficial o que estiga relacionada, en qualsevol cas, amb el nostre Ajuntament -inclosa la correspondència-  o que forme part dels expedients municipals”.

Ortega ha manifestat que “ha d’haver un traspàs de poders exemplar, tal i com va oferir  en l’últim ple de l’actual Corporació, celebrat ahir, el tinent d’alcalde Bernardo Camisón,  amb les notables absències de l’actual alcaldessa en funcions, María Ángeles Crespo, i de la candidata a l’alcaldia pel PP Laura Sáez.”