_MG_5464

En l’acte, que  ha tingut lloc en una  casa de la cultura plena de gom a gom, Maria Josep Ortega ha presentat un a un els 27 membres de  la candidatura de Compromís per Carlet. La candidata a l’alcaldia ha ressaltat que “després de 20 anys ja és hora que la intolerància siga substituïda pel diàleg, la prepotència per la humilitat i la imposició  pel respecte a la  pluralitat de la nostra societat”. Maria Josep Ortega ha remarcat com un dels eixos del seu govern “la transparència i la cultura de la participació dels veïns i les veïnes en les decisions. Obrirem calaixos, obrirem portes i finestres perquè tot el poble ho sàpia tot i l’aire fresc de la democràcia entre a l’Ajuntament”. Ortega ha afirmat que “tenim un programa realista i que arreplega les idees de moltes de les associacions i dels veïns, i hem de treballar per omplir les urnes de somriures per tal que Carlet prenga un gran impuls cap al futur.”

En l’acte han intervingut també alguns dels candidats, entre els quals Josep Mur, que ha insistit en  la necessitat de fer polítiques adreçades als joves i ha urgit a la constitució del Consell de la Joventut.  Nela Aznar ha denunciat el mal que han fet a l’Educació les retallades del PP i ha remarcat el valor de l’escola pública i de qualitat per al nostre futur. Ramon Boronat  ha criticat la deixadesa per part de l’Ajuntament  del món de l’esport i la necessitat de donar la veu als clubs i als esportistes amb la creació del Consell Local d’Esports. Per la seua banda, Sergi Doménech, que ocupa l’últim lloc de la llista, ha enviat un vídeo de salutació des de Mèxic, on  treballa, en representació de tots aquells joves que han hagut d’anar-se’n a l’estranger a treballar davant l’actual situació al nostre país.

Cal destacar també la presència en l’acte de representants locals del PSOE, d’EU i de Podemos.

La Secretària d’Organització de Compromís, Àgueda Micó,  ha recalcat que “a Compromís les decisions les prenem ací, els valencians i les valencianes, no a Madrid o a Barcelona com altres partits” i es va mostrar convençuda que “Maria Josep Ortega serà una gran alcaldessa per a este gran poble de Carlet”.

_MG_5364