MJosep ambValencia

L’actual portaveu de Compromís a Carlet encapçala una llista plural, oberta i representativa dels diversos sectors de la societat civil carletina. La llista, que ha estat aprovada per unanimitat per l’assemblea local, s’ha configurat per a propiciar el canvi polític a la nostra ciutat.

La llista de Compromís per Carlet conjuga joventut i experiència, amb persones molt arrelades a la vida associativa i professional de Carlet. La diversitat representa tots els àmbits de la nostra societat. Així, hi ha metges, comerciants, estudiants, llauradors, professors, autònoms, empleats, professionals, jubilats, etc. Inclús s’ha inclòs de forma simbòlica jóvens que han hagut d’anar-se’n a treballar i viure molt lluny de Carlet davant de la situació actual.

Maria Josep Ortega ha manifestat que “encapçale un equip magnífic de persones molt preparades per al govern de Carlet, persones honrades i plenes de força i d’il·lusió per a governar des de la humilitat però amb les idees ben clares en cada un dels àmbits: benestar social, educació, seguretat ciutadana, agricultura, comerç, empresa, serveis públics, cultura, esport, falles i festes, etc.”. Ortega ha afegit que “estem reunint-nos amb desenes d’entitats, associacions locals i veïns i veïnes de cada barri, per a enllestir un programa complet i alhora realista sobre les necessitats que té el nostre poble. Fem el programa amb la gent de Carlet de la mateixa manera que volem governar no només per a la gent sinó amb la gent. Volem, si el poble ens dóna la seua confiança, comptar amb les persones des del primer dia, amb totes les persones i de qualsevol àmbit i adscripció, perquè el futur de Carlet l’hem de construir entre tots i totes”.

“És necessari l’entrada d’aire fresc a l’Ajuntament”

Ortega ha declarat que “2015 va a significar un gran canvi en tots els sentits i Carlet també l’ha d’aprofitar, es fa més necessari que mai l’entrada d’aire nou a les institucions que acabe amb els tics de la vella política i òbriga una nova pàgina per a l’esperança que hem de construir entre tots i totes, representants polítics i ciutadans i ciutadanes.”

“Em compromet a donar-ho tot per millorar la vida de les persones”

Per últim, la candidata a l’alcaldia per Compromís per Carlet, ha fet “una crida a la participació massiva dels veïns i veïnes en unes eleccions que seran clau per afrontar el futur i fer-ho corregint les injustícies i de la manera més honesta, democràtica i oberta possible”. “És hora” –ha conclòs Maria Josep Ortega- “de comprometre’s més que de prometre, i jo em compromet amb el poble de Carlet a ser la seua veu des del minut zero, i a donar-ho tot per millorar la  vida de les persones, perquè només entenc la política com l’instrument per a la millora de la felicitat de les persones cada dia. Eixe és el meu compromís.”

logo compromis

COMPROMÍS PER CARLET ELECCIONS LOCALS 2015

 1- MARIA JOSEP ORTEGA REQUENA Treballadora de l’administració de Justícia. En l’actualitat és regidora portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Carlet i membre de l’Executiva Nacional de Compromís.

2- AGUSTÍ ROYO PRÍNCEP Cap de divisió comercial. Va ser President de la Unió Musical de Carlet. En l’actualitat és regidor de l’Ajuntament de Carlet i membre de la Fundació Caixa Carlet.

3- NELA AZNAR PLA Professora de Primària i membre de l’equip directiu del CEIP Juan Vicente Mora de Carlet. Membre del Consell Escolar de l’IES Eduardo Primo.

4- BERNAT NOGUÉS SOLDADO Llicenciat en Història. Especialista en desenvolupament territorial i recursos humans. Director de l’Associació Cultural El Trencall.

5- RAMON BERNARDO BORONAT CRUZÀ Massatgista diplomat per la Facultat de Medicina de la Universitat de València i el COE. Activista esportiu. Membre fundador del Club d’Atletisme Els Coixos.

6- JOSEP MUR DÍAZ-HELLÍN Estudiant d’Arquitectura. Formador de Júniors MD Carlet. President de la Falla El Cresol.

7- MARIA JOSEP HERNANDORENA SOLDADO Veterinària.  Membre de la Fundació Caixa Carlet.

8- PEPA CABALLERO CABANES Professora de Primària. Jubilada. Membre del Casal Jaume I de Carlet.

9- ÀLEX PARRA RUIZ Estudiant d’Història de l’Art. Membre fundador de la Muixeranga de Carlet i de la Colla de Campaners Santa Maria de Carlet.

10- XAVIER HERVÀS MARTÍNEZ Professor de Llengua i Literatura a l’IES Eduardo Primo. Membre del Consell Escolar Municipal.

11- DOLORS PADRELL CAIXES Metgessa d’atenció primària al Centre de Salut de Carlet.

12- RAFAEL SERRANO AROCAS Assessor. Membre fundador de la Muixeranga de Carlet. Faller.

13- ALÍCIA BELLO MARTÍNEZ Professora de Primària del CEIP Sant Bernat de Carlet. Llicenciada en Filologia Catalana.

14- BERNAT VANACLOCHA VANACLOCHA Metge. Director de la revista Fitoteràpia.

15- EDUARD ESPARZA MENDOZA Llaurador. Membre de la Unió de Llauradors i  del Consell Agrari de Carlet. Membre del Consell Regulador de la Denominació d’Origen del Caqui Ribera del Xúquer.

16- LÍDIA LÓPEZ CABALLERO Advocada.

17- SALVADOR GARCIA CARBONELL Enginyer agrícola. Llicenciat en Enologia. Professor titular de la Universitat Politècnica de València. Alcalde durant la legislatura 1991-1995.

Suplents

 1- JOSEP ÀNGEL HERVÀS SENDRA Professor de Llengua i Literatura a l’ensenyament secundari. En l’actualitat és regidor de l’Ajuntament de Carlet.

2- MARIA GARCIA MARTÍ Tècnica auxiliar de clínica i administrativa.

3- RICARD NOGUÉS SENDRA Treballador a Teatres de la Generalitat. En l’actualitat és regidor de l’Ajuntament de Carlet.

4- MAITE SANTACRUZ FERRÚS Psicòloga.

5- JOAN ESPARZA MONZÓ Administratiu de la Universitat de València.

6- BRENDA FERRANDO NAVASQUILLO Estudiant d’Arquitectura. Membre de l’Associació Cultural El Trencall, de l’Escola de Dansa i de Dolçaina de la Fundació.

7- ÒSCAR MONZÓ MARTÍNEZ  Professor de Llengua i Literatura a l’ensenyament secundari.

8- BELINDA MUÑOZ BARTUAL Emprenedora de sistemes de comunicació mòbil.

9- SALVADOR HERVÀS VANACLOCHA Jubilat. Membre de l’Associació Cultural El Trencall. Membre de la Fundació Caixa Carlet.

10- SERGI DOMÉNECH GARCIA Professor d’Història de l’Art a la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic (UNAM).