Els cinc regidors de BLOC-Compromís, amb el diputat Fran Ferri

Amb l’assistència del diputat més jove de les Corts Valencianes, Fran Ferri, la portaveu de BLOC-COMPROMÍS a l’Ajuntament de Carlet Maria Josep Ortega va fer un discurs en què va oferir “la col·laboració dels regidors i regidores del nostre grup en un acord de govern per a la nostra ciutat”. Ortega va afegir que “la situació tan difícil que està patint el nostre poble demana que, per damunt de les diferències, busquem els punts en comú i treballem conjuntament per a millorar les condicions de vida dels nostres conciutadans”.

La ja elegida alcaldessa, María Ángeles Crespo, lluny de recollir el repte, va fer un discurs mirant al passat i ple de victimisme i agressivitat, focalitzant la seua intervenció en una pintada anònima en contra seua que ella mateixa s’ha encarregat de publicitar d’una manera desorbitada.

Maria Josep Ortega  va remarcar la importància de la reacció popular de molts joves que demanen “una democràcia on no càpia la corrupció ni la injustícia, que camine cap a la igualtat i que no condemne una generació de joves a la precarietat mentre continuen fent-se grossos aquells que van provocar esta crisi”. Ortega també va aprofitar per agrair la gran confiança depositada en BLOC-COMPROMÍS pels electors carletins, sent l´única força política que ha crescut i, a més, d’una manera ben important.