L’Ajuntament aprovarà en el pròxim Ple la proposta de l’alcaldia d’incrementaren un 25% la quota dels interns  de la residència de discapacitats psíquics “La Llum”. Fins ara, la quota mensual era el 60% de la totalitat de les pensions cobrades pels residents, mentre que a partir d’ara s’elevarà fins al 75%.

D’altra banda, pel que fa a les taxes per utilització de les instal·lacions esportives, el PP incrementarà en un 100% la taxa per la utilització de les pistes de pàdel. Fins ara, el preu era de 4 € per hora sense il·luminació i 5 € per hora amb llum, mentre que ara, gràcies a l’alcadessa, serà de 8 € i 10 € respectivament.

La portaveu de Bloc-Compromís a l’Ajuntament, Maria Josep Ortega,  ha manifestat que ”ja només començar l’actual legislatura, des de Compromís vam poder evitar impedir l’increment de taxes que l’alcaldessa pretenia aplicar en el Conservatori Municipal, que ja compta amb unes quotes ben elevades “. Ortega ha afegit que “és una autèntica estafa a l’electorat la que fa el PP, i més quan no pot tindre com a excusa el desconeixement de l’estat de comptes municipal, ja que en tenien un coneixement exacte quan feren la seua promesa electoral, la seua proposta estrella de congelació de taxes i impostos municipals, que s’ha vist que era un autèntic engany de l’alcaldessa al conjunt de la població carletina”. Ortega ha dit que “una bon mostra del desgavell en la gestió municipal és la modificació d’ordenances fiscals després d’haver-se aprovat el pressupost de la Corporació, cosa que no té ni cap ni peus”.

El PP acusa els familiars dels interns de “quedar-se la paga i no anar ni a vore’ls”

Pel que fa a l’increment substancial de la taxa dels interns discapacitats, Ortega ha qualificat de “lamentables” les manifestacions de la portaveu del PP Laura Sáez en la Comissió Informativa, que ha intentat justificar-lo assenyalant que “els familiars s’emporten la paga dels interns i no van ni a vore’ls”.

Maria Josep Ortega ha manifestat que “si és cert el superàvit milionari que l’alcaldessa diu que té l’ajuntament, no s’entén com s’entesta a realitzar estos increments, que s’afigen a l’augment continuat de les càrregues fiscals dels nostres conciutadans”.

Per últim, la portaveu de Bloc-Compromís ha declarat que “polítics sense paraula com Crespo són els que contribueixen al descrèdit de la política en el nostre país”.

Carlet, 28 de febrer del 2012

SECRETARIA DE COMUNICACIÓ DEL BLOC COMPROMÍS CARLET