Pascual Casp: 3.391 € mensuals 

Laura Sáez: 3.109 € mensuals

Manuela Redondo: 2.519 € mensuals

El Grup Municipal Bloc-Compromís de Carlet ha denunciat públicament les retribucions abusives que s’han aprovat els regidors del PP en el primer Ple de la corporació municipal. La portaveu  del grup, Maria Josep Ortega ha manifestat que “amb la situació tan greu que està passant el nostre poble, amb més de 1.500 persones parades, és una autèntica burla als ciutadans continuar amb tres regidors cobrant amb dedicació exclusiva unes quantitats del tot excessives”.

Cal recordar que el regidor Pascual Casp cobrarà 3.391 € mensuals,  Laura Sáez 3.109 €  i Manuela Redondo 2.519 €. Ortega ha declarat que “en el Ple vam demanar que es rebaixaren un 15 % eixes retribucions , però l’alcaldessa es va negar en redó imposant eixes quantitats sense atendre el clam de la ciutadania que demana moderació  en els sous dels polítics”.

La portaveu de Compromís ha alertat també que l’alcaldessa ha condicionat la configuració dels òrgans de la Corporació a les retribucions dels regidors del PP, “la qual cosa –assenyala Ortega- dóna la mesura de l’autèntica irresponsabilitat amb què comença la sra. Crespo esta nova legislatura, supeditant l’organigrama municipal a les percepcions econòmiques dels regidors del PP”. Així, es dóna la circumstància que cap dels tres alliberats serà tinent d’alcalde, perquè els tinents d’alcalde han de pertànyer  obligatòriament a la Junta de Govern i cap dels tres regidors amb dedicació exclusiva será membre d’aquest òrgan, perquè només han sigut  nomenats membres els altres cinc regidors (el màxim permés per la llei) per tal que puguen cobrar les assistències a aquest òrgan (més de 400 euros al mes) , ja que els tres regidors alliberats no les podrien cobrar perquè ja cobren les seues retribucions.  La líder de Compromís a Carlet ha manifestat que “és ben curiós que els núm. 2, 3 i 4 de la llista del PP no siguen ni tinents d’alcalde ni membres de la Junta de Govern, i tot amb la finalitat que els regidors del PP es puguen repartir la major quantitat de diners del nostre Ajuntament; una manera ben lamentable de començar la legislatura”.

Ortega ha conclòs valorant molt negativament que l’alcaldessa només haja nomenat un sol tinent d’alcalde, “la qual cosa és inaudita –afirma la portaveu de Compromís-, si pensem per exemple que  durant l’estiu passat l’Ajuntament va quedar desassistit, sense l’alcaldessa i cap dels dos tinents d’alcalde  que hi havia, deixar-ne ara un no té cap sentit i revela una clara falta de confiança de Crespo cap als seus propis regidors.”